De stadsaapjes stoppen bedrijfsuitje-Haarlem.nl vol apenstreken

De stadsaapjes zijn geen na-apers en geen copy-cats. In de bedrijfsuitjes-jungle is het kopiëren van elkaars ideeën inmiddels de standaard geworden. Maar wij willen geen standaard uitjes organiseren, standaard is tenslotte zo eh … standaard! En als jullie een standaard bedrijfsuitje mee wilden maken, dan was je vast niet hier beland. Zet je in op een unieke beleving tijdens jullie bedrijfsuitje-Haarlem? Dan zit je bij de Stadsaapjes op zeker goed!

Aapjes geloven in de kracht van unieke ideeën

In plaats van klonen en kopiëren doen wij aapjes aan creatieve sessies met veel te sterke koffie en calorierijke apen-koekjes. We brainstormen over ondeugende apenstreken en proberen die tot aansprekende uitjes-concepten om te werken. We geloven hartstochtelijk dat ‘mogelijk’ het belangrijkste deel van het woord ‘onmogelijk’ is. Het is voor ons een sport om op het eerste gezicht onhaalbare ideeën tot werkelijkheid te maken. En daarmee onderscheiden wij aapjes ons: onze Haarlemse stadsspellen zijn origineel, ingenieus en simpelweg leuk! Onze bedrijfsuitjes slepen je mee in een verhaal of activiteit, ze stimuleren creativiteit en teamspirit, ze zitten vol competitie maar dan wel die van de juiste, stimulerende soort. Kortom: van onze apenstreken, krijg je zin in je leven!

Location based stadsspellen

Voor ons is location based gaming een uitgelezen kans om de mooiste of juist meest duistere plekjes uit de omgeving te presenteren in een spelvorm. Wij stadsapen putten inspiratie uit de stad waar we leven! We houden van Haarlem en de duinen die haar omgeven! We gebruiken onze kennis van de omgeving in creatieve uitspattingen zoals Het Mysterie van Landgoed Elswout, in stadsspellen die je echt de ogen openen en waarin de locaties hun verhaal mogen vertellen. Speel je met ons mee?

Aapjes houden van veranderen: some games are discontinued

We houden van vernieuwen en bieden onze bedrijfsuitjes Haarlem niet eindeloos aan. In 2008 waren we de aller-aller-eersten die de Crazy 88 bedachten als bedrijfsuitje. Inmiddels is er bijna geen bedrijfsuitjes-bedrijf dat geen Crazy-88 aanbiedt, behalve uiteraard …de aapjes.
Wat ons betreft is de Crazy-88 game-over. Dat concept is niet langer dolgedraaid, hilarisch en origineel, maar afgedraaid, afgezaagd en niet meer van nu. We presenteren jullie véél liever nieuwe ideeën waarbij we jullie verrassen met onze eigenweidsheid. Want aapjes hebben een héél andere blik op de wereld en op bedrijfsuitjes dan mensen. En met die weidse blik laten we je graag kennismaken. De vraag is, durven jullie het aan om met ons te apenkooien? Al is het maar voor één dag?