Corporate stadsspel Haarlem

Zijn jullie dit jaar toe aan een minder vrijblijvend bedrijfsuitje, eentje waarbij jullie bedrijf, een recente training, of veranderingsproces ondersteunt wordt? Dan zijn wij als aapjes graag jullie partner! Wij beschikken over een fantastisch spelplatform waarmee we open-vragen, multiple-choice vragen en teambuilding-opdrachten aan locaties kunnen koppelen. In overleg bepalen we de content en bouewen een Train-Game op maat.
We hebben een luchtige visie op corporate gaming: Uit onderzoeken is naar voren komen dat leerprocessen beter werken in combinatie met beweging. En ook weten we allemaal dat humor werkt. De aapjes maken van jullie bedrijfsuitje een beweeglijk, zinnig maar ook hier en daar lichtelijk ondeugend outdoor of stadsspel op maat.

Stadsspel-Spelvormen

De uitwerking, de vorm, van jullie bedrijfsuitje is afhankelijk vanjullie doelen en wensen. We kunnen ieder team op een andere locatie laten beginnen en vragen clusteren per onderwerp. Zo ontstaat een triviant-spel-achtige structuur, waarbij een bezoekje aan een locatie omliggende locaties met aanverwante opdrachten en vragen kan activieren op de smartphone of phablet. We kunnen de teams een virtueel budget meegeven waarmee ze hulpmiddelen, hints of alternatieve vervoersmiddelen kunnen aanschaffen. De opzet kan varieren van een lichtvoetig stadsspel tot een stevige strategie-game vol competitie.

Locaties voor dit bedrijfsuitje, Haarlem of…

Dit maatwerk bedrijfsuitje kan in Haarlem of elke andere stad plaatsvinden. Maar ook midden in de natuur, zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen of op een landgoed.

Mogelijkheden

– Prijsindicatie: een maatwerk stadsspel is mogelijk vanaf €850,-, vervolgens betaalt u per deelnemer een bedrag.
– Mogelijk op elke gewenste locatie (evt huur van locaties is niet inbegrepen)
– Verschillende spelvormen en graden van serieusheid mogelijk.
– Vragen en opdrachten van allerlei oders mogelijk: bedrijfsveiligheid, het roddelcircuit, de verandering, training etc.

Mogelijke upgrades voor jullie maatwerk bedrijfsuitje Haarlem:

– In de activiteit verwerkte videos waarin de manager, de schoonmaker en de bhv-er opdrachten geven aan de teams of een vraag stellen.