Sprookjesachtige bedrijfsuitje

Dit Sprookjesachtige bedrijfsuitje zet je steeds weer op het verkeerde been. Moderne navigatiemiddelen doen niet wat je van ze gewend bent, in plaats daarvan gidsen mysterieuze gedichten jou en je team door het bos, over bruggetjes en langs huisjes die je in de maling nemen.

Daarom Elswout…

Elswout is misschien wel het mooiste landgoed van Nederland. De Engelse landschapstijl en het grote historisch landhuis worden afgewisseld door golvende duinen, kronkelende watertjes, fel gekleurde bruggetjes en bovenloopjes en tot de verbeelding sprekende glas in lood ramen in markante boshutjes. Tijdens het Elswout Mysterie komen zulke elementen tot leven en spreken ze tot je via cryptische gedichten. Doe vooral geen aannames, lees en lees opnieuw en de juiste route ontvouwt zich vanzelf!

Bedrijfsuitje vol cryptische Hints

Gewapend met een kleurrijke & visuele dichtbundel trekken jullie onder de toeganspoort door het Landgoed in. Als het jullie door de cryptische, poëtische en zelfs filosofische route-aanwijzingen even duizelt welke kant je op moet, dan kun je via de game-app een hint aanschaffen. Dat gaat van je punten af, maar op Landgoed Elswout pakt alles anders uit dan anders en verliezers bestaan er niet. Misschien schenkt die puntenaftrek jouw team dus juist wel de overwinning bij dit bedrijfsuitje even buiten Haarlem?

Wat de aapjes zeggen over dit bedrijfsuitje Haarlem?

– Dit uitje is gegarandeerd anders dan alles wat je hiervoor hebt meegemaakt:
Het is cryptisch, een tikje filosofisch, poëtisch, en met een GPS-toestel dat je niet vertelt waar je heen moet, maar je vertelt dat je er bent als je er bent… Kortom, wij aapjes hebben er alles aangedaan om een mysterie te creëren waarin jullie steeds weer op het verkeerde beent gezet worden, zowel letterlijk als mentaal. Je weet werkelijk nooit wat je kunt verwachten tijdens dit bedrijfsuitje op de grens van Haarlem en Overveen.