Bedrijfsuitje Haarlemse Hofjes

Haarlem is een echte Hofjes stad. Met de GPS-smartphone gaat u deze mooie, verstilde plekjes in de stad vinden. Dit bijzonder hoffelijke uitje zit vol cryptische verrassingen en eye-openers.

Coming soon

Crazy 88 – Haarlem op z’n gekst

De crazy 88 is doorgedraaid, sexy en comisch. De teams krijgen erg gekke opdrachten voorgeschoteld. Lef en gek doen zijn van doorslaggevend belang. Durf jij met je collega's deze uitdaging aan?
Coming soon

Bedrijfsuitje Spaarne River Game

De Zodiac game is het leukste bedrijfsuitje van Haarleme! In een stoere zodiac vaart ieder team een eigen koers door de grachten en op het Spaarne. Op zoek naar sattelietpunten waar vragen en opdrachten liggen te wachten.
Coming soon

Steptocht in Haarlem

De stad verkennen op twee wielen, maar dan anders.
Sneller dan lopend en leuker dan fietsen. Ergens bij stilstaan en dan weer verder. Steppen is de beste manier om Haarlem te verkennen.
Coming Soon

GPS-spel in de duinen

Teambuilden, codes ontcijferen en slim navigeren door de kennemerduinen. GPS-spel CheckPoints combineert teamopdrachten, ontcijferposten, codes en puzzels in 1 bedrijfsuitje.
GPS tocht in de duinen

Bedrijfsuitje GPS-spel op Elswout

Het meest mysterieuze, poetisch en zelfs filosofische GPS-spel van Haarlem en wijde omgeving: Het Elswout Mysterie. Dit raadselachtige bedrijfsuitje is voor groepen die echt eens wat anders willen!
Coming soon