Ultiem citygame bedrijfsuitje stelt Haarlem centraal

city game haarlem stadsspelLocation based gaming, ken je die term? De aapjes zijn er dol op! Waarom? Omdat het allemaal neerkomt op een simpel maar avontuurlijk principe: You never know what you gonna get, ‘till you get there!

De smartphone citygame app toont je locaties in heel Haarlem centrum. Maar je weet pas wat je op zo’n locatie te wachten staat als je er bent. Goed om je heen kijken en een vraag beantwoorden, of een onverwachte opdracht uitvoeren en vastleggen met een foto? Elke actie levert punten op, maar hoeveel?

Haarlem smartphone citygame

Dit Haarlems bedrijfsuitje heeft twee onderwerpen: jullie en de stad zelf. Jullie omdat jullie zelf de koers uitzetten en een strategie bepalen. En onze geliefde stad Haarlem, omdat de helft van de vragen en opdrachten daarover gaat. Oversteigen jullie jezelf en de stad? Weten jullie tijdens de citygame de stadsapen te overdonderen met mooie foto’s, goede antwoorden en een slimme strategie?

Wat de stadsaapjes te zeggen hebben over de Ultimate Citygame Haarlem?

– Als je onze stad met open ogen wilt ontdekken, laat je dan meeslepen in de Haarlem Citygame. Ons spel toont je de mooiste bekende en onbekende plekjes. Laat onze apige citygame app je de ogen openen voor details die je altijd over het hoofd hebt gezien of waarvan je niet eens wist dat ze er waren. En voel je bij de foto-opdrachten vooral uitgenodigd tot het uithalen van rare apenstreken!